€ 0,00
Excl. verzendkosten
0

U heeft geen producten in uw winkelmandje.

   


The Celebration of Music Club

A Celebration of fashion ofwel de mode moet je vieren. Het is het motto van ons bedrijf! Piet Zoomers heeft ook een passie voor muziek en biedt hierbij graag een podium aan jonge en minder bekende muzikale talenten. Daarom ondersteunt Piet Zoomers de concerten van The Celebration of Music Club. TCMC staat voor een bijzondere serie muzikale en swingende concerten in het HOFtheater in Raalte met steeds andere muzikanten uit binnen en buitenland. 

Naast bijzondere internationale hoofdacts zullen ook steeds sessie- en studiomuzikanten naar het HOFtheater komen. Allemaal hebben ze met nationale en wereldtoppers gespeeld in de studio of live op het podium. Tijdens de concertserie in Raalte laten ze zien en horen dat zij stuk voor stuk muzikaal (meer dan) hun mannetje staan. Met ‘The Celebration of Music Club’ krijgen ze de waardering waar ze recht op hebben.

 

Inmiddels is het eerste concert in de reeks geweest. Ton Veltien & Friends gaven een geweldige show in het hoftheater. Hierbij een impressie.

2e concert 13 maart 2016 - Noor Ole Børud

In Scandinavië trekt hij volle concertzalen, in Japan en de VS rijst zijn ster en nu is ‘The Celebration of Music Club’ aan de beurt: de Noorse zanger, gitarist en songwriter Ole Børud staat garant voor een even muzikale als feestelijke zondagmiddag met soul, funk en pop. De Noor wordt in Raalte ondersteund door zijn drummende landgenoot Erik Smith en verder begeleid door 10 Nederlandse topmuzikanten en vocalisten waaronder Martin Verdonk en Lodewijk van Gorp. Voor de liefhebbers van groovy muziek in de beste stijl van de oude Steely Dan, Toto of Earth Wind & Fire is deze zondagmiddag het HOFtheater ‘the place to be’.

 

 

Speciaal aanbod toegangskaarten

Voor dit bijzondere concert kunt u kaarten à 22,50 bestellen via het HOFtheater www.hofinsalland.nl Bovendien zijn de toegangskaarten zijn geld waard bij Piet Zoomers. Want bij bezoek aan het concert ontvangt u een waardebon van 22,50 euro (bij besteding van min 100 euro) te besteden bij een van onze vestigingen. Let’s celebrate music!

 

   

Download krantenartikelen (artikel 1, artikel 2, artikel 3)Populaire zoektermen

Dames trui Armani blouses Gaastra pullover Esprit jurk 
Heren overhemd Vero Moda jurk Merkkleding Corneliani Heren kostuum
 Mannenkleding Skinny Jeans Heren jack Dames colbert G Star jeans

Betaal met