Sponsorships

Nadat sponsoring in Nederland mogelijk werd heeft Piet Zoomers zich aan vele clubs en organisaties verbonden. De aandacht van de media en de beleving van de consument rond sport past uitstekend bij een dynamisch bedrijf als Piet Zoomers.

KNVB

Wij verzorgden ruim 23 jaar de representatiekleding voor de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond, waaronder Jong Oranje en het Nederlands Elftal. Tijdens deze jaren hebben we altijd succesvol een exclusieve kledinglijn ontworpen in nauwe samenwerking met de spelers van Oranje en de staf. www.knvb.nl

GA Eagles

Piet Zoomers was de eerste shirtsponsor van GA Eagles en is inmiddels sinds drie seizoenen weer terug op het oude nest als official kledingsupplier.
www.ga-eagles.nl

HC Den Bosch

Sinds de start van Piet Zoomers citystore in Den Bosch is Piet Zoomers sponsor van de succesvolle hockeyclub HC Den Bosch.

Eelco Sintnicolaas

Onlangs is Piet Zoomers een samenwerking aangegaan met de sympathieke Nederlandse atleet Eelco Sintnicolaas. Eelco is gespecialiseerd in de meerkamp en behaalde grote successen door Europees kampioen in 2013 te worden en in 2015 werd hij Nederlands Kampioen. Nu is Eelco op weg naar de Olympische Spelen in Rio deze zomer. Voor zijn nieuwe outfit bezocht hij onlangs de ModeMall in Wilp waar hij op casual gebied natuurlijk alle kanten op kan. Na een succesvolle shopmiddag verliet Eelco tevreden Piet Zoomers. Hopelijk helpt deze finishing touch ook mee aan zijn sportieve prestaties.

Eelco Sintnicolaas

 Populaire zoektermen

Dames trui Armani blouses Gaastra pullover Esprit jurk 
Heren overhemd Vero Moda jurk Merkkleding Corneliani Heren kostuum
 Mannenkleding Skinny Jeans Heren jack Dames colbert G Star jeans

Betaal met