Bestellen

Wanneer u een artikel heeft uitgezocht, kiest u de gewenste maat en het aantal. Vervolgens legt u het met één enkele muisklik in de shoppingbag. Bij artikelen die geen maat kennen zoals een tas dient u het streepje in de maattabel te selecteren. Indien een artikel is uitverkocht in een bepaalde maat of kleur kunt u deze ook niet meer selecteren in die maat en/of kleur.

Een artikel plaatst u in de shoppingbag wanneer u op de artikelpagina doorklikt op de knop 'kopen'. U komt dan automatisch in de shoppingbag. Hier kunt u artikelen nog verwijderen en het aantal aanpassen. Indien u uw aankoop helemaal of voor een deel wilt betalen met bonuspunten kunt u het gewenste aantal invullen in de shoppingbag. Uw bonuspuntensaldo is na inloggen zichtbaar bovenin het scherm.

Indien u de artikelen uit uw shoppingbag wilt bestellen gaat u verder via de link 'Bestellen' onder in beeld. U krijgt vervolgens uw bestelling en adresgegevens waaronder u geregistreerd bent te zien. Zijn deze gegevens en uw bestelling akkoord dan gaat u door naar de volgende pagina 'Betalen'. U komt dan in de kassaomgeving terecht waar u de betaalmethode kunt selecteren. Indien de betaling is voldaan krijgt u een betalingsbevestiging in beeld en keert u automatisch terug naar de webshop.

U ontvangt het aantal bonuspunten op de aankoop van de dag van betaling. Laat u de artikelen in de shoppingbag staan en betaalt u drie dagen later dan ontvangt u het aantal punten op de aankoop van die dag en niet het aantal punten op de dag dat u de artikelen in de shoppingbag heeft geplaatst. 

Bestellen in de webshop
Online bestellen kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.

1. Surf door de winkel en klik het artikel van uw keuze aan. 
2. Heeft u besloten om het artikel daadwerkelijk te kopen, klik dan op de knop ‘Kopen’.
3. U gaat nu naar de ‘shoppingbag’, waar u een overzicht ziet van alle artikelen die in uw winkelmand liggen. Hier kunt u het aantal nog wijzigen. Ook kunt u hier aangeven met hoeveel bonuspunten u wilt betalen. U kunt bonuspunten echter pas verzilveren indien u er minimaal 50 heeft gespaard.
4. Bent u klaar met winkelen? Klik dan in de shoppingbag op de knop ‘Bestellen’.
5. U krijgt nu uw bestelling te zien met uw persoonlijke gegevens en het totaalbedrag inclusief de verzendkosten. Als deze gegevens correct zijn dunt u ‘Betalen’ aanklikken.
6. U komt vervolgens in de kassaomgeving van de webshop. Hier kunt u uw betaalwijze selecteren.
7. Na betaling ontvangt u het artikel binnen de levertijd, zoals die is aangegeven op het bezorgschema. De punten waar u recht op heeft door uw aankoop in de webshop zijn dan al bijgeschreven op uw CustomerCard.
8. Na betaling via Ideal, Mastercard of Visa ontvangt u een bevestiging dat uw betaling is voldaan. U ontvangt het aantal punten op uw aankoop van die dag.

Bestellen met uw CustomerCard
Indien u een CustomerCard heeft kunt u deze koppelen aan uw account om ook online uw bonuspunten te kunnen sparen en verzilveren. In uw account kunt u uw CustomerCardnummer invoeren om deze aan uw account toe te voegen. Dit CustomerCard nummer bestaat uit 6 cijfers en vindt u aan de voorzijde van uw kaart. Heeft u een langer nummer dan dient u alleen de laatste 6 cijfers te gebruiken.
Let op: u dient eerst uw adres in te voeren onder ‘adresboek’ alvorens uw kaart te kunnen koppelen. Dit adres dient gelijk te zijn aan het adres wat reeds bij Zoomers bekend is.
 


Populaire zoektermen

Dames truien en vesten Heren overhemden Dames Jurkjes Heren polo's 
Dames blouses Heren korte broeken Dames shorts PME Legend kleding Heren pakken en kostuums
 Tommy Hilfiger kleding Dames jeans Heren jeans Dames colberts Boss business

Betaal met