Bezorgen

Bestellingen binnen Nederland
Artikelen die u op een werkdag voor 15.00 uur bestelt, worden de volgende werkdag thuis bezorgd. Artikelen die op vrijdag voor 15.00 uur worden besteld worden op zaterdag thuis bezorgd. Indien u op vrijdagmiddag na 15.00 uur, zaterdag of zondag bestelt wordt de bestelling op dinsdag afgeleverd.

* Het kan echter voorkomen dat een besteld artikel uit een van onze filialen dient te komen, er wordt dan een extra levertijd van ca. 4 werkdagen aangehouden. Indien het om een dergelijk artikel gaat dan krijgt u hiervan melding in het winkelmandje, tevens staat deze informatie ook vermeld op uw orderbevestiging die u per mail ontvangt. Op het moment dat uw bestelling is aangeboden bij PostNL, ontvangt u van ons een e-mail met daarin de track & trace informatie.

Verzendkosten
Wanneer u een bestelling plaatst met een totaalbedrag van minder dan €100, betaalt u €5 verzendkosten.
Ook wanneer er ten minste één artikel met korting wordt besteld, betaalt u, ongeacht het totaalbedrag, €5 verzendkosten.
Indien u uw gehele webshopbestelling retour stuurt en er verzendkosten in rekening zijn gebracht, ontvangt u uw verzendkosten retour.
Wanneer er een deel van uw bestelling retour komt, blijven de verzendkosten staan.
Gratis verzending geldt niet als u in het buitenland woont. 

Bezorgdagen binnen Nederland 

U bestelt voor 15.00 uur op:             Piet Zoomers bezorgt bij u op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Aflevering
Wanneer een bestelling bij u afgeleverd wordt dient u hiervoor te tekenen. Bij afwezigheid op het moment van aflevering, ontvangt u een kaartje waarop staat vermeld dat uw bestelling is afgeleverd bij de buren of dat u contact op kunt nemen met PostNL voor het afspreken van een nieuw aflevermoment. Indien u op het tweede aflevermoment ook niet thuis aanwezig bent zal het pakket worden afgeleverd op een depot of Postkantoor bij u in de buurt. U ontvangt dan een kaartje met daarop vermeld waar u het pakket kunt afhalen c.q. wat de verdere mogelijkheden zijn.

U woont in het buitenland
Wij leveren ook artikelen uit de webshop in het buitenland binnen de EU. Indien u in het buitenland woont is het niet mogelijk om de snelle levertijd te garanderen die we aanhouden voor de verzendingen binnen Nederland. U moet dus rekening houden met langere levertijden. Verzendkosten worden altijd in rekening gebracht. Op het moment dat u zich voor het eerst aanmeld op onze site of een bestelling plaatst en een afleveradres kiest kunt u de beschikbare landen, waar Piet Zoomers levert, en de bijbehorende verzendkosten zien.

Bezorgen met PostNL
U ontvangt van ons een e-mail met de track & trace gegevens op het moment dat wij uw bestelling hebben aangeboden bij PostNL. Vanaf dat moment kunt u uw bestelling bij PostNL volgen.Populaire zoektermen

Dames truien en vesten Heren overhemden Dames Jurkjes Heren polo's 
Dames blouses Heren korte broeken Dames shorts PME Legend kleding Heren pakken en kostuums
 Tommy Hilfiger kleding Dames jeans Heren jeans Dames colberts Boss business

Betaal met