Merkenuitverkoop: 50% korting op topmerken!

 
Dé 50% merkenuitverkoop gaat van start bij alle Piet Zoomers winkels en online! De merkenuitverkoop start in de webshop op 5 december vanaf 18:00 en in onze winkels op 6 december en duurt tot en met zondag 9 december. Exclusief voor CustomerCardhouders hebben we vele topmerken, ofwel de totale najaar/wintercollectie*, extra laag geprijsd! Komt u profiteren? Wij ontvangen u met veel plezier tijdens onze merkenuitverkoop!
U kunt vanaf 5 december om 18:00 hier inloggen om de merkenuitverkoop afprijzingen te zien, wees er snel bij want op=op!

Spelregels bonuspunten winactie voor customercardhouders tijdens de merkenuitverkoop

Naast de 50% korting maken 250 klanten kans op een grandioze prijs. Het grandioze prijzenpakket gedurende de merkenuitverkoop bestaat uit:

  • 25 x 100 bonuspunten
  • 75 x 50 bonuspunten
  • 150 x 25 bonuspunten

De winactie loopt in de winkels van 6 t/m 9 december 2018.
In de webshop loopt de winactie van 5 december 18:00 t/m 9 december.
Deelname is uitsluitend mogelijk bij aankoop van minimaal € 100,- aan artikelen.
Meedoen aan de winactie is op de volgende manieren mogelijk:

- lever tijdens de actieperiode de ontvangen merkenuitverkoop- kaart samen met de kassabon in bij ModeMall Wilp, CityStore Den Bosch of Piet Zoomers Enschede.
- wanneer u met uw customercard tijdens de actieperiode een bestelling van minimaal € 100,- plaatst bij de webshop, dan speelt u met uw orderformulier automatisch mee.

Winnaars krijgen na de actieperiode persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 

Korting uitsluitend op vertoon van uw CustomerCard

Indien u wilt profiteren van de merkenuitverkoop (en dus de 50% korting) in onze webshop dan dient uw CustomerCard gekoppeld te zijn aan uw webshopaccount. Als u een account heeft en bent ingelogd ziet u hieronder of uw CustomerCard is gekoppeld. Heeft u al wel een CustomerCard, maar is deze nog niet gekoppeld aan uw account, volg dan deze stappen om uw CustomerCard te koppelen. 

 

Koopavond en koopzondag ModeMall Wilp

Piet Zoomers Wilp heeft donderdag en vrijdag koopavond dus deze dag kunt u extra lang profiteren van alle aanbiedingen. Zondag 9 december is de ModeMall eveneens geopend. Ook kunt u deze zondag nog gebruik maken van de hoge korting in onze webshop.

Bekijk hier onze specifieke openingstijden van alle Piet Zoomers vestigingen. 

 

*De 50% korting geldt op de originele verkoopprijs en is niet geldig op nieuwe, feest en standaard collecties, Marc Cain, boeken en lifestyle artikelen.

 Populaire zoektermen

Dames trui Armani blouses Gaastra pullover Esprit jurk 
Heren overhemd Vero Moda jurk Merkkleding Corneliani Heren kostuum
 Mannenkleding Skinny Jeans Heren jack Dames colbert G Star jeans

Betaal met