Ruilen & Retourneren

Ruilen
Wanneer u het artikel wilt ruilen voor een andere maat of kleur hoeft u niet opnieuw verzendkosten te betalen. U betaalt, in het geval van een ruiling, ook geen kosten voor terugsturen van het artikel. Het nieuwe artikel kan alleen worden geleverd als het op voorraad is.

U dient het artikel binnen 14 dagen als retour te melden bij Zoomers via telefoonnummer 0571-261755. U kunt dan aangeven welke maat of kleur van het bestelde artikel u graag zou willen ontvangen. Het aantal bonuspunten dat u eventueel heeft ontvangen op de dag van aankoop blijft in dit geval op uw CustomerCard staan.


Retourneren
In het geval u niet tevreden bent met het artikel dat u online besteld heeft, kunt u het artikel binnen 14 dagen retourneren. U dient het artikel retour te melden bij Piet Zoomers via deze pagina. U ontvangt dan een e-mail met de instructies voor de wijze van retourzending. Dit geldt uitsluitend voor online bestelde artkelen.

De kosten voor het retourzenden zijn voor uw eigen rekening en niet voor Piet Zoomers. Wanneer u de volledige order (alle bestelde artikelen) retourneert, krijgt u naast het aankoopbedrag ook de verzendkosten, indien u deze heeft betaald voor het opsturen, terugbetaald. Echter de retourkosten zijn altijd voor eigen rekening en niet voor Piet Zoomers. Als u een deel van de bestelling retourneert krijgt u de verzendkosten niet terugbetaald. Omdat de verzendkosten altijd gelijk zijn, ongeacht het aantal artikelen dat u bestelt, blijven die ook gelijk wanneer u slechts een deel van de bestelling retourneert. Het aantal bonuspunten dat u eventueel heeft ontvangen bij aankoop in de webshop, wordt automatisch van uw CustomerCard afgeschreven. Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening.
Heeft u bonuspunten verzilverd en stuurt u een of meerdere artikelen retour, dan worden eerst de bonuspunten teruggezet op uw CustomerCard alvorens u het geld gecrediteerd krijgt. Heeft u een cadeaubon verzilverd en stuurt u een of meerdere artikelen retour, dan ontvangt u eerst de cadeaubon alvorens u het geld gecrediteerd krijgt.


Uw bestelling retour brengen naar een van onze winkels
U kunt uw bestelling ook retour brengen naar één van de vestigingen van Zoomers (Wilp en Den Bosch), kijk voor adresgegevens en openingstijden op www.zoomers.nl. U kunt dan echter niet ter plekke uw geld terugkrijgen. Het bedrag krijgt u binnen 14 dagen automatisch teruggestort op uw rekening en de eventuele bonuspunten, ontvangen bij aankoop in de webshop, worden automatisch afgeschreven van uw CustomerCard. U kunt het artikel in de winkel wel ruilen voor een ander artikel. U betaalt dan bij of u ontvangt het verschil direct contant retour.


Artikel retour meldenPopulaire zoektermen

Dames trui Armani blouses Gaastra pullover Esprit jurk 
Heren overhemd Vero Moda jurk Merkkleding Corneliani Heren kostuum
 Mannenkleding Skinny Jeans Heren jack Dames colbert G Star jeans

Betaal met