Tips om een gezellige oudejaarsavond te vieren

Oudejaarsavond is de perfecte avond om samen met je geliefde en/of dierbaren terug te blikken op het afgelopen jaar. Wat is er allemaal gebeurd in een jaar tijd? Waar staan we en vooral waar willen we naartoe in het nieuwe jaar? We maken goede voornemens op oudejaarsavond voor het nieuwe jaar dat komen gaat. Kortom een fijne avond om herinneringen op te halen, mooie momenten te delen en het nieuwe jaar tegemoet te proosten. Wij hebben een aantal tips voor je om een gezellige oudejaarsavond te vieren. Laat de kurken maar knallen!

Gezellig oudejaarsavond vieren

Eropuit gaan op oudejaarsavond

Het is elk jaar weer de vraag hoe we oudejaarsavond gaan vieren. Maar vaak komen we toch weer op hetzelfde uit. Op visite bij de buren of gezellig bij vrienden, maar je kunt natuurlijk ook eens heel wat anders gaan doen, eropuit gaan bijvoorbeeld. Boek een overnachting in een fijn hotel en ga oudejaarsavond heerlijk dineren in een sfeervol restaurant. Boek je hotelkamer op de bovenste verdieping en bekijk vuurwerk vanaf je hotelkamer. Of ga lekker de stad in waar je op dat moment verblijft. Een andere setting kan inspirerend zijn en het gevoel geven dat je echt even helemaal weg bent. Heerlijk, relaxed het oudejaar uit en vol energie het nieuwe jaar in!

Oudejaarsavond thuis vieren

Oudejaarsavond vieren met hapjesOudejaarsavond vieren met hapjes

Natuurlijk altijd een goed idee! Oudejaarsavond gewoon lekker thuis vieren. Een bekend fenomeen, maar ook altijd weer lekker vertrouwd. Gezellig met je geliefde, gezin of misschien wel met vrienden, buren en familie. Kinderen alvast in de pyjama, misschien nog even naar bed voordat het twaalf uur is en tussendoor alvast een vuurwerkpijl in de lucht knallen. Lekker flesje wijn op tafel, heerlijke hapjes erbij en wachten maar tot de klok twaalf uur slaat. Het is en blijft een fijne traditie!

Tips om een gezellige oudejaarsavond te vieren

Oudejaarsavond tapas

We hebben een aantal tips voor je geselecteerd om een gezellige oudejaarsavond te vieren. Of het nou thuis, bij vrienden, buren of elders is? Wedden dat het een geslaagde avond wordt! Geniet ervan! 

  • Ben je alleen of met je gezin? Is het buiten koud en heb jij/jullie niet zo heel veel zin om allerlei toeters en bellen uit de kast te halen? Dikke prima! Trek een lekkere dikke trui of pyjama aan, warme woondeken in de aanslag, lekkers op tafel en Netflix aan! Wie doet je wat? 
  • Maak een tapas-buffet samen met je vrienden of familie. Avondvullend programma en heerlijk smikkelen geblazen.
  • Haal alle spelletjes uit de kast en maak er een spelletjesavond van. Sjoelen is ook een echte oudejaarsavond topper! Kinderen vinden dit ook erg leuk! 
  • Maak een heerlijke avondwandeling, kun je lekker spieken hoe anderen oudejaarsavond vieren. ;-) 
  • Oliebollen en appelbeigents/flappen bakken in de schuur is altijd een goed idee! Zet buiten gezellig een vuurkorf neer en nodig de buren uit om te komen proeven. Glühwein en warme chocolademelk erbij en het wordt meer dan genieten! 
  • Koop een aantal hele grappige goedkope cadeautjes voor elkaar, doe een (dobbel)spel en strijd om het mooiste cadeautje! Dat wordt lachen, gieren en brullen geblazen. 
  • Schrijf allemaal je nieuwe doelen en ideeën op voor 2019 en maak ze bespreekbaar met elkaar. Wellicht kun je elkaar inspireren en ervoor zorgen dat je deze doelen, met behulp van je vrienden of familie, gaat behalen.

Gelukkig 2019Gelukkig 2019

Geniet van een prachtige oudejaarsavond en maak er een fantastisch nieuwjaar van, proost!

 

 Populaire zoektermen

Dames trui Armani blouses Gaastra pullover Esprit jurk 
Heren overhemd Vero Moda jurk Merkkleding Corneliani Heren kostuum
 Mannenkleding Skinny Jeans Heren jack Dames colbert G Star jeans

Betaal met