Interieur inspiratie voor het najaar

Het is weer herfst en dat betekent dat niet alleen je garderobekast een nieuwe look mag hebben, ook je interieur maakt een vreugdedansje bij dit fijne idee! Zomerse frisse items mogen vervangen worden door warme en sfeervolle accessoires. Durf te combineren en gebruik te maken van warme opvallende details met deze interieur inspiratie voor het najaar.

Combineer vierkante met ronde vormen in je interieur

Maak eens gebruik van meubels en accessoires met ronde vormen. Ronde vormen zijn zacht en vriendelijk, ze breken de rechten lijnen in een huis en van de meubels die in je huis staan. Ideaal voor kleine ruimtes. Gebruik in kleine ruimtes grote objecten en maar een aantal oogverblindende accessoires, het klinkt misschien wat tegenstrijdig, maar het geeft een goede sfeer en zorgt voor een ruimtelijk effect.

Vierkante met ronde accessoires

 

Ledlampen aan henneptouw  * Keramiek vaas Etagere van hout 
Raaf sierkussen koper Raaf sierkussen Raymond ecru 
Grenen blokkenalfabet * Decoratieve kever * Kaarsenhouder 


Koken en tafelen
 

Ook in de keuken en op tafel mogen warme kleuren de boventoom voeren dit najaar. Dat geeft net dat beetje extra sfeer en gezelligheid. Wie vindt het nou niet lekker om in het najaar lekker lang te tafelen met vrienden en familie? Kaarsjes aan, heerlijk koken voor iedereen en samen het glas heffen. Het ultieme najaarsgevoel! Dek gezellig de tafel, haal een prachtig servies uit de kast en met mooie borden en etagères kun je al het lekkers dat je hebt gemaakt presenteren. Dit zorgt gegarandeerd voor gezellige avondjes.

 kook en tafel accessoires

 

Serveerschaal zwart - goud Houten plate groot
Mok met veren-reliëf Plate standaard 
Woondeken imitatiebont Sierkussen Raaf imitatiebont Kom met veren-reliëf 

Kussens geven je interieur een andere look

Heb je geen budget voor een ingrijpende verandering in je interieur? Geen probleem! Door alleen al andere kussens in je interieur door te voeren krijg je gelijk een andere look zonder dat je allemaal accessoires moet aanschaffen. Vervang de kussens op de bank en creëer een lekker leeshoekje op de grond met een stapel kussens en een warm woondeken. Heerlijk om je even terug te trekken na een drukke en hectische dag. Je huis ziet er gelijk warm en cosy uit! Populaire zoektermen

Dames truien en vesten Heren overhemden Dames Jurkjes Heren polo's 
Dames blouses Heren korte broeken Dames shorts PME Legend kleding Heren pakken en kostuums
 Tommy Hilfiger kleding Dames jeans Heren jeans Dames colberts Boss business

Betaal met