Nieuwste interieurtrends voor het voorjaar

Het is voorjaar en dat betekent dat je interieur wel een fris en fruitige update kan gebruiken. Alle saaie items mogen plaatsmaken voor frisse zomerse printjes en accessoires. Geef je interieur met een aantal leuke accessoires een compleet andere look and feel. Met deze nieuwste interieurtrends voor het voorjaar krijgt je interieur een lekkere frisse update.

Een goede basis

Een goede basis als uitgangspunt is een must! Een goede basis mag neutraal zijn, maar wel heel belangrijk is het om in het voorjaar te mixen met bijvoorbeeld groene items of zelfs kleurrijke tintjes en tropische elementen. Dat geeft je interieur direct extra warmte en diepte. Het geeft je interieur eveneens een persoonlijk tintje. Voel je thuis in een goede basis met de interieurtrends die bij jou passen.

 

Interieurtrend voorjaar black and white

Tropische sfeer

Een tikkeltje gewaagd misschien, maar absoluut zomers en helemaal volgens de laatste en nieuwste interieurtrends zijn deze items met een tropisch tintje. Waan je even heel ver weg op een onbewoond eiland en hoor de geluiden van papegaaien, apen en andere exotische dieren. Deze accessoires pimpen gelijk je interieur op zonder dat je al te veel moet veranderen. Ze geven gelijk een luxe uitstraling en een relaxed gevoel. Durf jij het aan om je huis in te richten met deze mooie accessoires en een tropische sfeer aan je interieur te geven?

Interieurtrend voorjaar tropisch

Haal de natuur in huis

Haal de natuur in huis met groene planten en te gekke accessoires. Groen geeft je interieur namelijk net dat beetje extra sfeer. Zet frisse groene planten in je interieur, groene planten geven zuurstof, een huiselijke sfeer en maken je blij. Combineer het met een aantal supergave accessoires en je hebt gelijk een fijn sfeertje. Leg een aantal mooie zachte kussens in je bank, zet groene plantjes en accessoires op tafel en voila... je hebt de natuur in huis gehaald. Wat groen al niet kan doen!

Kies ten alle tijden wat past bij jouw huis en vooral bij jouw smaak. Interieurtrends zijn een mooie toevoeging op de basis die je al hebt. Je hoeft enkel een aantal kleine details te veranderen of toe te voegen om een compleet nieuwe look te creëren. Geniet van je huis en interieur op jouw manier!

 

Interieurtrend voorjaar natuurPopulaire zoektermen

Dames truien en vesten Heren overhemden Dames Jurkjes Heren polo's 
Dames blouses Heren korte broeken Dames shorts PME Legend kleding Heren pakken en kostuums
 Tommy Hilfiger kleding Dames jeans Heren jeans Dames colberts Boss business

Betaal met