Tips om de sombere dagen door te komen

Brrr... het wordt weer koud, donker en vooral somber. Een overgang waar we allemaal weer aan moeten wennen. En behoorlijk ook! Het buitenleven wordt grotendeels verruild voor het binnenleven. Kaarsjes aan, goed boek en wijntje erbij... ach... elk nadeel heeft z'n voordeel zullen we maar zeggen. Wij hebben tips voor je om de sombere dagen door te komen. Kom maar op met dat donkere sombere weer!

#1 Ga naar buiten

Tips voor de sombere dagen

Ook al is het buiten koud en somber, ga toch zo af en toe lekker naar buiten. Ga het bos in, haal een frisse neus en laad je energie weer op. Een mooie wandeling kan je zoveel energie geven enne... het geeft gelijk gezonde rode wangetjes.

#2 Pak een goed boek

Pak een goed boek

Met een goed boek bij de openhaard is altijd een goed idee! Leg die telefoon even weg en verdwijn in een goed boek. Heerlijk ontspannen en tegelijkertijd zo inspirerend. Sombere dagen zijn de beste dagen voor al die inspirerende boeken en tijdschriften die maar blijven liggen. Maak er gebruik van! 

#3 Schenk een lekker wijntje in

Bij een goed boek hoort natuurlijk ook een lekker glas wijn. Een rode, witte of rosé... kies waar jij op dat moment zin in hebt. Die sombere dagen zijn zo gek nog niet, Santé!

#4 Een warm bad/douche

Neem wanneer je wilt opwarmen of na een frisse wandeling een lekker warm bad/douche om heerlijk te ontspannen. Genietend in het warme water merk je weinig van het gure en sombere weer buiten. Voeg een aantal druppels lavendel badolie aan het water toe voor extra ontspanning. Je kunt ook lavendel kaarsjes branden wanneer je bijvoorbeeld een douche neemt. 

#5 Uitgebreid koken

Kookboek spice for life

Uitgebreid koken en tafelen is zeker een goede tip wanneer het buiten koud en somber is. Ga lekker aan de slag met verse ingrediënten en kies vooral voor kleur! Ananas, bosui en rode puntpaprika's geven je gerecht net even wat meer kleur én smaak natuurlijk. Dek de tafel gezellig met mooi servies en etagères en nodig vrienden uit om heerlijk uren te tafelen.

#6 Languit op de bank

Niks mis mee! Zeker winterdag is dit altijd een goed idee. Waar je in de zomer nog lekker tot in de late uurtjes rommelt in de tuin is in de winter het bankstel je grote vriend. Heerlijk! Zo nu en dan languit op de bank is een must tijdens sombere dagen. Ook overdag by the way! Niks moet, niksen mag. Pak een lekker warm plaid erbij en nestel jezelf lekker languit op de bank. 

#7 Online shoppen

Online shoppen is ook een supergoed idee op een sombere dag! De zomerse outfits moeten immers toch verruild worden voor een warme najaar/winter garderobe, dus dit is het perfecte moment om lekker online te gaan shoppen. Laten we het vervelende met het aangename combineren. Laat die sombere dagen maar komen!Populaire zoektermen

Dames truien en vesten Heren overhemden Dames Jurkjes Heren polo's 
Dames blouses Heren korte broeken Dames shorts PME Legend kleding Heren pakken en kostuums
 Tommy Hilfiger kleding Dames jeans Heren jeans Dames colberts Boss business

Betaal met