WIJ VERDUBBELEN UW GEDONEERDE BONUSPUNTEN VOOR KIKA!

Piet Zoomers begint de samenwerking met KiKa door jaarlijks € 10.000,- te doneren. Maar daarnaast willen wij graag samen met u als Fashion Friend KiKa ondersteunen. Vandaar dat het mogelijk is uw bonuspunten te doneren aan KiKa. Elk bonuspunt dat u doneert zal door Piet Zoomers verdubbeld worden! En u weet: één bonuspunt staat voor één euro.

Sinds mei 2002 werft KiKa fondsen voor de zeven kinderkankercentra in Nederland.
Het geld wordt besteed aan onderzoek om nieuwe therapieën sneller beschikbaar
te maken en kindvriendelijke behandelmethoden te ontwikkelen met een beter
resultaat dan de traditionele. Daarvoor is wel meer onderzoek nodig. De door KiKa
gesteunde projecten werpen inmiddels hun vruchten af. Bij de start was de gemiddelde genezingskans 70%, nu is dit al 75%.

Punten doneren kan via onderstaand formulier. Aan deze donaties is geen minimum en geen maximum gesteld. Elke euro voor KiKa is er één en het kan nooit teveel zijn! Via de website en in de winkels zullen wij u regelmatig informeren over de voortgang en resultaten van uw en onze inspanningen voor KiKa. Wij zijn er trots op met u als klant iets moois voor KiKa te mogen doen!

DONEER HIER UW BONUSPUNTEN!

Naam* E-mailadres* CustomerCardnummer* Straat + huisnummer* Postcode + woonplaats* Aantal bonuspunten dat ik wil doneren t.g.v. KiKa* Eventuele opmerkingen VerstuurPopulaire zoektermen

Dames truien en vesten Heren overhemden Dames Jurkjes Heren polo's 
Dames blouses Heren korte broeken Dames shorts PME Legend kleding Heren pakken en kostuums
 Tommy Hilfiger kleding Dames jeans Heren jeans Dames colberts Boss business

Betaal met